Hvordan opsætter jeg opkaldstracking?

Opkaldstracking er kun for SpotOn Live-brugere med en Business-pakke.

Med opkaldstracking har du et unikt værktøj til følge med i, hvor mange henvendelser du modtager per telefon, hvilket kan give dig indsigt i, hvor mange nye kunder, der kontakter din virksomhed. Endvidere kan du lytte til dine samtaler igen, hvis du har glemt en vigtig oplysning, samt se i hvilke tidsrum, du har flest ubesvarede opkald fra potentielle kunder.

For at gøre det nemt for dig at tilføje opkaldstracking i SpotOn Live har vi skrevet en udførlig guide, du kan finde, når du er logget på din SpotOn Live-konto. Vælg ‘Integrationer’ i øverste højre hjørne og tryk ‘Opret’ ved Opkaldstracking. Følg derefter guiden for at komme i gang.