Hvordan opsætter jeg emailtracking?

Emailtracking er et smart værktøj til at følge med i, hvor mange henvendelser du modtager per mail, hvilket kan give dig indsigt i, hvor mange nye kunder, der kontakter din virksomhed.

For at gøre det nemt for dig at tilføje Emailtracking i SpotOn Live har vi skrevet en udførlig guide til dig, som du kan finde, når du er logget på din SpotOn Live-konto. Vælg ‘Integrationer’ i øverste højre hjørne og tryk ‘Opret’ ved Emailtracking. Følg derefter guiden for at komme i gang.