Hvordan forbinder jeg SpotOn Live med Google Analytics?

Hvis du forbinder SpotOn Live med Google Analytics får du adgang til en masse relevant data, som SpotOn Live videreformidler til dig på en måde, der er til at forstå. Derfor anbefaler vi, at du forbinder SpotOn Live med din konto i Google Analytics.

For at forbinde SpotOn Live med Google Analytics skal du klikke på ‘Integrationer’ i øverste højre hjørne af SpotOn Live og herefter ‘Forbind’ under Google Analytics. Efterfølgende bliver du guidet trin for trin til at forbinde din konto i Google Analytics med SpotOn Live.