Hvordan ser jeg besøg på min hjemmeside?

Med SpotOn Live har du mulighed for at se, hvor mange der besøger din hjemmeside. Det eneste du skal gøre er at forbinde SpotOn Live med Google Analytics, da det er herfra dine data hentes for efterfølgende at blive vist til til dig på en mere forståelig måde.

For at forbinde SpotOn Live med Google Analytics skal du klikke på ‘Integrationer’ i øverste højre hjørne af SpotOn Live og herefter ‘Forbind’ ved Google Analytics. Efterfølgende bliver du guidet trin for trin til at forbinde din konto i Google Analytics med SpotOn Live.